Salong De la Gardie

Unna dig en skön stund och må riktigt gott hos oss på Salong De la Gardie. Alla behandlingar utförs av eleverna på Hantverksprogrammet och sker i lärarledd undervisning. Vi säljer presentkort och du kan även köpa med dig produkter hem.

Salong De la Gardies logga

Permanent 400 kr
Nyansering (i samband med annan behandling) 150 kr

Stylistbehandlingar

Din stund 90 min 220 kr - Hårtvätt med hårbottenmassage, lyxig hårinpackning och styling

Makeup konsultation Vacker 90 min 220 kr - En makeup läggs efter dina önskemål och elever guidar dig med tips för att framhäva det allra vackraste du.

Färgning av fransar och bryn ink. Plock 45 min 120 kr

Spabehandlingar

Ansiktsbehandling Ekolyx 60 min 220 kr - Rengöring, peeling, massage, mask och avslutande ansiktskrämer. Eleverna använder M. Picauts prisbelönta och ekologiska produkter,

Ansikts- och skalpmassage Lyser 30 min 120 kr - Efter en lättare ansiktsrengöring masseras ansikte, skalp och dekolletage med en härlig havtornsolja för att ge hud och hår ny lyster och energi.

Helkroppsbehandling De la Gardie Lyx 75 min 350 kr - Kroppspeeling som återfuktar och ger huden lyster. Lättare ryggmassage, kroppsinpackning av lyxig bodylotion, avslutas med en uppfräschande ansiktskur och hårbottenmassage.

Svensk klassiskt helkroppsmassage 60 min 250 kr - Avslappnande helkroppsmassage som mjukar upp kroppens alla muskler

Svensk klassisk ryggmassage 30 min 150 kr - Avslappnande massage som även släpper på spänningar

Hotstonemassage helkropp 60 min 250 kr - Helkroppsmassage med varma lavastenar som har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi

Hotstonemassage halvkropp 30 min 150 kr - Massage på baksida ben samt rygg med varma lavastenar som har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi

Öppettider höstterminen 2021

Spa och stylistbehandlingar:

Öppet alla onsdagar klockan 10:00 – 15:00 (med undantag för lov och schemabrytande aktiviteter)

Frisörbehandlingar:

28 september klockan 12:00 – 15:00
12 oktober klockan 12:00 – 15:00
16 november klockan 11:45 – 15:00
19november klockan 09:45 – 13:00
23 november klockan 09:00 – 15:00
26 november klockan 10:00 – 13:00

Bokning

Bokningsförfrågan görs via sms till: 0768 957 266

• Uppge vilken behandling du önskar
  • Ange datum och tid
  • Ange ett telefonnummer eller e-postadress där vi kan kontakta dig

En elev kontaktar dig för att bekräfta bokningen. Endast kortbetalning.

Avbokning

Avbokning/ombokning av behandling ska ske senast 24 timmar före din bokade tid genom att smsa till: 0768 957 266

Var ligger Salong De la Gardie?

Salong De la Gardie ligger i det som kallas H-huset mellan De la Gardiegymnasiet och Rudenschöldsskolan. På bilden nedan är H-huset inringat.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: