Salong De la Gardie

Unna dig en skön stund och må riktigt gott hos oss på Salong De la Gardie. Alla behandlingar utförs av eleverna på Hantverksprogrammet och sker i lärarledd undervisning. Vi säljer presentkort och du kan även köpa med dig produkter hem.

Salong De la Gardies logga

Behandlingsmeny

Frisörbehandlingar (tisdagar)

Klippning dam/herr från 13 år (inkl. tvätt) 200 kr
Skägg (ej slätrakning) 100 kr
Färg utväxt 350 kr
Färg axel 400 kr
Färg långt 450 kr

Folieslingor kort 350 kr
Folieslingor axel 400 kr
Folieslingor långt 450 kr
Slingor hätta kort 350 kr
Slingor hätta axel/långt 400 kr
Balayage axel (frihands-slingor) 450 kr
Balayage långt (frihands-slingor) 500 kr
Permanent 400 kr

Nyansering (i samband med annan behandling) 150 kr

Stylistbehandlingar (onsdagar)

Din stund 90 min 220 kr - Hårtvätt med hårbottenmassage, lyxig hårinpackning och styling

UPDO 90 min 220 kr - valfri håruppsättning efter dina önskemål

Care for your hair 90 min 220kr. En spabehandling för håret som rensar, återfuktar, peelar och lindrar hår och hårbotten.

Makeup konsultation Vacker 90 min 220 kr - En makeup läggs efter dina önskemål och elever guidar dig med tips för att framhäva det allra vackraste du. Läppglans på köpet.

Färgning av fransar och bryn ink. Plock 45 min 120 kr

Färgning av fransar och bryn Lyx ink. plock och keratinbehandling, 60 min, 150 kr

Lashlift (ink. Färgning av fransar och keratinbehandling) 60 min 250 kr - kan bokas från v. 45

Browlift (ink. Färgning, plock och keratinbehandling) 60 min 250 kr - kan bokas från v. 45

Lashlift och Browlift kombo 90 min 450 kr - kan bokas från v. 45

Solkysst kan bokas från v. 45 – En klassisk spraytan där hela kroppen eller delar av kroppen får en naturlig färg utifrån kundens önskemål (passar alla hudtyper)
Helkropp 200 kr
Halvkropp 100 kr

Solkysst extra allt kan bokas från v. 45 – Behandlingen börjar med en ljuvlig bodyskrubb över hela eller delar av kroppen, därefter förbereds och spraytanas kroppen (passar alla hudtyper)
Helkropp 300kr
Halvkropp 150kr

Spabehandlingar (onsdagar)

Ansiktsbehandling Ekolyx 60 min 220 kr - Rengöring, peeling, massage, mask och avslutande ansiktskrämer. Eleverna använder M. Picauts prisbelönta och ekologiska produkter

Ansikts- och skalpmassage Glow 30 min 120 kr - Efter en lättare ansiktsrengöring masseras ansikte, skalp och dekolletage med en lystergivande olja för att ge hud och hår ny lyster och energi.

Svensk klassisk ryggmassage 30 min 150 kr - Avslappnande massage som även släpper på spänningar

Bokning

Bokningsförfrågan görs via sms till: 0768 957 266

• Uppge vilken behandling du önskar
  • Ange datum och tid
  • Ange ett telefonnummer eller e-postadress där vi kan kontakta dig

En elev kontaktar dig för att bekräfta bokningen. Endast kortbetalning.

Avbokning

Avbokning/ombokning av behandling ska ske senast 24 timmar före din bokade tid genom att smsa till: 0768 957 266

Var ligger Salong De la Gardie?

Salong De la Gardie ligger i det som kallas H-huset mellan De la Gardiegymnasiet och Rudenschöldsskolan. På bilden nedan är H-huset inringat.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: