Skolrestaurangen

Skolrestaurangen på De la Gardiegymnasiet ligger centralt i F-huset, bredvid biblioteket.

Personalen som lagar maten i Skolrestaurangen på De la Gardiegymnasiet

2100 portioner lunch

Varje dag serveras ungefär 2100 portioner lunch i restaurangen. Till dagens lunch serveras alltid en salladsbuffé, mjukt och hårt bröd samt mjölk eller vatten som måltidsdryck. All mat är tillagad enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och den mjölk som serveras är KRAV-märkt vilket innebär att den är fri ifrån kemiska bekämpningsmedel.

Restaurangen har öppet varje dag klockan 10:30-13:00 och eleverna äter enligt sitt individuella schema.

Flera lunchalternativ varje dag

Eleverna väljer mellan flera olika alternativ. Det finns pasta och salladsbuffé varje dag och varmrätterna varierar i antal. Du hittar menyn här : Skolrestaurangens meny. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Observera att alla rätter inte är utskrivna på menyn, följer länken inne i menyn så når du en presentation av dagens måltider och vad de innehåller.

Specialkost

Eventuella behov av specialkost meddelas via e-tjänst.  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Sedan några år tillbaka krävs läkarintyg i förskola, pedagogisk omsorg, grundskola och gymnasium för specialkost av medicinska skäl. I e-tjänsten kan läkarintyg bifogas i de fall detta krävs.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: dlgreception@edu.lidkoping.se