Årets kock 2023 på besök hos Restaurang och livsmedelsprogrammet

Desirèe Jaks tillagade en trerätters meny tillsammans med eleverna på vårt program.

Jennie, Lukas och Desireè Jaks

 

Genom ett samarbete med Sparbanken Lidköping och Restaurang 1934 har vi på Restaurang och livsmedelsprogrammet haft förmånen att få arbeta tillsammans med en känd kock. Just i år blev det Desirèe Jaks som i oktober 2023 utsågs till årets kock. Hennes filosofi kring matlagning är att jobba hållbart i säsong och att få hjälpa nästa generations kockar är en av hennes hjärtefrågor.

Vi på RL fick två dagar fyllda med inspiration när det gäller att förädla råvaror och använda olika tekniker inom matlagning. En av eleverna uttrycker att Desirèe är mycket pedagogisk och man lär sig mycket samt att det är kul att man har sett henne i olika tävlingar på TV.

 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: dlgreception@edu.lidkoping.se