Gömda rum - Jag vill ha min hatt

26 Jun, 2024
16:00
Lidköping
Familjeföreställning på Limtorget

Jag vill ha min hatt - efter en bok av Jon Klassen

Familjeföreställning med Obanteatern på Hantverksgården, Limtorget den 26 juni kl 16.00.

Två vänner kommer in på scenen för att entusiastiskt berätta historien om björnen som vill ha sin hatt. Den ene av dem är lite mer begåvad än den andre... En mycket rolig och dramatisk föreställning!

Familjeföreställning för barn mellan 5-10 år. 35 minuter lång. Fri entré, ingen föranmälan krävs.

Runt om i centrala Lidköping finns det flera platser som ligger lite undangömda men som är väl värda ett besök. Därför arrangerar vi konserter och föreställningar i det mindre formatet på några av de fina innergårdar som finns centralt. Ett tillfälle att upptäcka en ny plats och samtidigt ta del av kultur i olika former. Gömda rum arrangeras med ett par tillfällen per sommar för både vuxna och för barn och familj.

Varmt välkomna!

Samarr: Lidköpings hembygdsförening

Kontaktinformation

Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kulturfritid@lidkoping.se