För skolan

Lidköpings konsthall är en kommunalt driven konsthall som visar högkvalitativa utställningar av lokal, nationella och internationella konstnärer. Konsthallen är en resurs för skolan där eleverna får möjlighet att möta samtidskonst och bli bekväma i att uppleva konst utanför skolan.

Du som är lärare eller pedagog kan fördjupa din och dina elevers upplevelse av våra utställningar på många olika sätt. Vi erbjuder både visningar och workshops i samband med utställningarna för att fördjupa kunskapen kring samtidskonst och främja skaparglädje. Våra utställningar ger er möjlighet att arbeta enligt skolans läroplan och mål inom en rad olika ämnen.

Visningar och workshops

Våra visningar och workshops är kostnadsfria. Visningarnas längd är ungefär 30 minuter och kombinerad workshop och visning tar ungefär 1 timme och 30 minuter. Visningarna och workshops anpassas efter gruppens förkunskap och ålder.

Konsthallen har öppet 12:00-18:00 på vardagar, om du vill besöka konsthallen själv tillsammans med din klass är du alltid välkommen under dessa tider.  Visningar och workshops kan bokas utanför konsthallens ordinarie öppettider. För bokningar och information kontakta konstpedagog Georgia Koulendrou.

Kontakt

Georgia Koulendrou

Titel: Konstpedagog

Enhet: Bildning

Tel: 0510776598

E-post: Georgia.Koulendrou@lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: konsthallen@lidkoping.se