Sommar i trägårn - Louise Hoffsten

20 Jun, 2024
19:00
Lidköping
Kulturupplevelser under bar himmel
Den 20 juni kl 19.00 återkommer en kär favorit som spelade på Dina-scenen senaste gången 2018, nämligen Louise Hoffsten! 
 
Att leva upp till beskrivningar som "folkkär" och "Sveriges bluesdrottning" är det få artister som kan bära. Louise Hoffsten förtjänar och lever upp till dem båda. Med sin respektingivande mer än trettioåriga solokarriär som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz har hon successivt spelat sig in i publikens hjärta.
 
När Louise Hoffsten medverkade i programmet Så mycket bättre 2018 så var det en i raden av de gånger hon synts i TV rutan. 2011 deltog hon i tv-programmet Stjärnorna på slottet. 2012 var hon med i Körslaget med en kör från sin hemstad Linköping. 2013 gick Hoffsten direkt till final i Melodifestivalenmed låten “Only the Dead Fish Follow the Stream” en låt som sedan låg sammanlagt tjugotre veckor på Svensktoppen. 2022 kom den senaste plattan och i sommar intar hon Stadsträdgården och Dina-scenen.
 
En del av "Sommar i trägårn", alltid fri entré.
 
Foto: Tom Holmlund

Kontaktinformation

Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kulturfritid@lidkoping.se