Den stora skolans möjligheter

Läsåret 2023/24 har börjat sätta sig och eleverna som började sitt första år på DLG i augusti har lärt sig hitta på skolan och har koll på sitt schema och allt annat praktiskt man måste lära sig när man börjar på en ny skola.

Lärande genom Delaktighet, Lärande och Glädje

Ledorden för De la Gardiegymnasiet är Lärande genom Delaktighet, Lärande och Glädje. Detta återspeglas i såväl undervisning som i det sociala livet på skolan.

I nuläget är det i princip helt fullt vad gäller antal platser och det är fantastiskt att se så många elever röra sig ute i skolan berättar Magnus Thilén, gymnasiechef på De la Gardiegymnasiet.

Som en av de största skolorna i regionen har vi fördelen av att ha muskler och resurser när det krävs men också kunna ha små skolor i den stora verksamheten. Våra arbetslag möter eleverna i sina egna lokaler och kan därmed finnas nära hela tiden. Utöver detta finns en stor elevhälsa och i hjärtat av skolan vårt fantastiska bibliotek fortsätter Magnus Thilén.

Nu laddar De la Gardiegymnasiet inför öppet hus onsdag 15 november och hälsar alla elever i årskurs 9 och deras vårdnadshavare välkomna.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: dlgreception@edu.lidkoping.se