Föreläsning med Live Nation

På torsdagen 26/1 hade vi besök av representanter för Live Nation med anledning av att Melodifestivalen kommer till Lidköping.

Karin Gunnarsson, tävlingsproducent för Mellodifestivalen, föreläser i DLG:s Aula.

Inspirationsföreläsning

Den 18/2 kommer Melodifestivalen till Lidköping. I och med det händer det mycket i kommunen och många kommer att vara involverade i att göra detta till en alldeles särskild händelse här i staden. På torsdagen hade vi därför representanter för Live Nation och Melodifestivalen på besök och föreläste för eleverna på Estetiska programmet om hur man arrangerar ett så stort event. Karin Gunnarsson som är tävlingsproducent pratade bland annat om hur urvalet till tävlingen går till och peppade eleverna att lämna in bidrag i framtiden. Representanterna för Live Nation pratade om hur de jobbar med marknadsföring och presenterade vilka delar som företaget jobbar med. En väldigt intressant föreläsning där budskapet var att det finns många olika vägar att nå sina mål och få ett jobb som man trivs med och brinner för!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: dlgreception@edu.lidkoping.se