Automatisk debitering för företag på Kartåsens återvinningscentral snart verklighet

Snart kommer du som företagare inte längre behöva väga in ditt avfall när du besöker återvinningscentralen på Kartåsen. Från 1 april 2023 registrerar vi ditt företags lätta last- eller skåpbil och debiterar företaget automatiskt. Det ¨är positivt för dig som företagare, miljön och för alla besökare på återvinningscentralen!

Automatisk debitering på G

Från och med 1 april 2023 förändrar vi faktureringssättet för företag på Kartåsens återvinningscentral. Från och med detta datum registrerar vi med hjälp av kamera ditt företags lätta last- eller skåpbil och debiterar företaget automatiskt. Varje besök kostar 175 kronor och detta gäller alltså oavsett vilken sorts avfall du har med dig och hur mycket. Nu behöver du inte företagskortet längre, vi registrerar och fakturerar ert besök automatiskt! Det innebär flera fördelar för er företagare, men också för miljön och alla besökande på återvinningscentralen.

Läs mer om hur det fungerar här: Företag och verksamheter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: limtab@lidkoping.se