Annika Malm blir ny VD för Lidköping miljö och teknik

Lidköping miljö och teknik AB och Lidköping elnät AB rekryterar Annika Malm som ny VD för bolagen. Hon kommer närmst från en tjänst som verksamhetschef på Kungsbacka kommun där har hon ansvarar för kommunens vatten-, avfall- och bredbandsverksamhet.

Jag är väldigt nöjd med rekryteringen och vi är glada att välkomna Annika till tjänsten som VD. Annika har den profil som vi eftersöker och jag är säker på att hon kommer att bidra till bolagets utveckling, säger Michael Kaufmann, styrelseordförande i Lidköping miljö och teknik.

Annika har lång erfarenhet av ledarskap och har under sin anställning vid Kungsbacka kommun två gånger även fungerat som tillförordnad förvaltningschef. Tidigare i sin karriär har hon jobbat för Göteborg stad där hon bland annat varit verksam som stabschef på avdelningen Kretslopp och vatten samt enhetschef för avloppsavledningsenheten.

Det är en mycket spännande tid som ligger framför oss, inte minst när det kommer till arbetet med nytt reningsverk, förnyelsebehovet av ledningsnätet och utvecklingen av avfallshanteringen. Annika har kompetenserna som vi behöver för att driva det arbetet. Hennes gedigna bakgrund från vatten- och avfallsbranschen blir en stor tillgång, fortsätter Michael Kaufmann.

Annika börjar sitt uppdrag som VD på Lidköping miljö och teknik AB och Lidköping elnät AB den 1 mars 2024.

Det är med stor glädje och ödmjukhet jag antar rollen som VD för Lidköping miljö och teknik. Jag ser fram emot att arbeta med bolagets viktiga uppdrag att skapa ett hållbart samhälle med fungerande infrastruktur. Att jag får komma in tidigt i ett nybildat bolag känns extra inspirerande, säger Annika Malm

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Simon.Broberg@lidkoping.se