Handel- och administrationsprogrammet byter namn

Handel- och administrationsprogrammet byter namn. Från och med hösten 2022 heter programmet Försäljnings – och serviceprogrammet!

Välkommen till Försäljnings- och serviceprogrammet hösten 2022

På Försäljnings- och serviceprogrammet får du bland annat lära dig om kundbemötande, försäljning, service, inköp, varuflöden, marknadsföring, hållbart företagande och affärsutveckling.

Du får träna din förmåga att möta människor och utveckla relationen med affärskontakter och medarbetare. Du arbetar ofta i projektform, och tränar din förmåga till entreprenörskapande genom att driva UF-företag.

För eleverna på Försäljnings- och serviceprogrammet är utbildningen utflyttad till arbetsplatser under 15 veckor. Detta kallas APL – arbetsplatsförlagt lärande. På APL-platsen får du använda det du läst om i skolan. APL ger dig erfarenheter och dessutom ett kontaktnät som du kan ha nytta av när du söker jobb.

Mer information om Försäljnings- och serviceprogrammet

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: dlgreception@edu.lidkoping.se