Årets kock 2023 på besök hos Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Årets kock 2023, Desirèe Jaks, besökte Restaurang- och livsmedelsprogrammet och tillagade en trerätters meny tillsammans med eleverna.

Jennie, Lukas och Desireè Jaks

Ett samarbete med Sparbanken Lidköping och Restaurang 1934 gör det möjligt för eleverna på Restaurang- och livsmedelsprogrammet att under några dagar få arbeta tillsammans med en känd kock.

I år blev det Desirèe Jaks, årets kock 2023, vars hjärtefrågor är hållbar matlagning med råvaror i säsong och att hjälpa nästa generations kockar.

Eleverna på Restaurang- och livsmedelsprogrammet fick två dagar fyllda med inspiration när det gäller att förädla råvaror och använda olika tekniker inom matlagning.

Desirèe är pedagogisk och man lär sig mycket. Det är också kul att man har sett henne i olika tävlingar på TV säger en elev på RL.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: dlgreception@edu.lidkoping.se