Student 2024

Student 2024

Onsdag 5 juni klockan 15:00 springer De la Gardiegymnasiets studenter ut genom huvudentrén på F-huset mot Stenportsgatan.

Vid 16:00 marscherar studenterna med Musikskolan i spetsen genom centrala Lidköping till Stadsträdgården och Dina-scenen. Paradväg till Dina-scenen i Stadsträdgården går via Stenportsgatan/Nya Stadens torg/Älvgatan. På Dina-scenen hålls det tal. Efter det följer en fordonsparad genom centrala Lidköping.

Läs gärna Transportstyrelsens information om studentflak/karnevalståg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Program för studentdagen

Meddelas under våren

Utspringsordning

Meddelas under våren

Utspringskarta

Publiceras under våren

Skippa konfettin på studenten!

Konfetti är förbjudet under studenten, både under utspringet, i Stadsträdgården och under fordonskortegen. Konfettin hamnar på gator och gräsmattor, blåser runt och skräpar ner vår fina stad. Den följer med regnet ner i avloppen och hamnar så småningom i Vänern och bidrar till miljöförstöringen.

Övrigt

Datum och tider för Mösspåtagning, Karneval, Bellmanfrukost, Studentbrännboll, och Studentbal på Stadt meddelas under våren.

Parkering

Parkeringen utanför C-huset kommer vara avstängd under studentdagen. Parkering av fordon på gräsytorna i Stadsträdgården förbjuden under hela studentdagen.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: dlgreception@edu.lidkoping.se