Projekt

Projekt- och utvecklingsområden

Över hela vår stad och kommun pågår satsningar och förbättringar för dagens och morgondagens Lidköpingsbor. Ibland blir det stökigt. Men där det står en byggkran eller finns en grop – där finns det också en plan. Tillsammans skapar vi ett långsiktigt hållbart och attraktivt Lidköping för alla.

Instruktioner

I konfigurationen av appen nedan som visar projektöversikten kan du välja:

  • att visa filter
  • antal projekt som skall visas per "sida"
  • projektstatus som en tagg i bilden
  • rubriknivå på projektnamnet (H2, H3 eller H4)
  • antal tecken i ingressen
  • att visa datum eller inte, det finns två datumalternativ att välja bland
  • paginering

Ett enkelt sätt att använda appen är att kopiera hela sektionen (layouten) och klistra in på den sida där den skall ligga. Därefter justerar du rubrik, ingress samt appens inställningar. Vill du ta bort rubrik och/eller ingress går det givetvis bra.

 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: