Vi som jobbar på Bifrost

Här kan du läsa om oss som jobbar på mötesplats Bifrost.

Samordnare

Samordnare på Bifrost har det övergripande planerings- och aktivitetsansvaret såsom att boka, samordna och planera evenemang på mötesplatsen. Det är samordnaren du vänder dig till vid frågor eller synpunkter gällande verksamheten i första hand.

Kontakt

Jenny Lundqvist

Titel: Samordnare

Tel: 0510776742

E-post: jenny.lundqvist@lidkoping.se

Kultur- och fritidsamordnare

Kultur- och fritidsamordnare är ansvarig för att utveckla och samordna fritidsaktiviteter för personer från sju år och uppåt. Samverkan sker i hög grad med föreningsliv och frivilligorganisationer.

Det finns en separat sida med information om aktuella aktiviteter för personer som har funktionsnedsättning och den uppdateras allt eftersom:

Läs mer på Fritid för dig med funktionsvariation

Kontakt

Jimmy Hansen

Titel: Samordnare

Tel: 0510770201

E-post: Jimmy.Hansen@lidkoping.se

Anhörigsamordnare

Anhörigsamordnare finns tillgänglig för dig som har någon i din närhet som har en funktionsnedsättning. Målet är att genom olika insatser vara ett stöd för att underlätta i din situation. Det är viktigt att du inte glömmer bort dig själv!

Anhörigstöd är en service som erbjuds till alla kommunens invånare, man behöver inte redan ha en etablerad kontakt eller ett beslut. Vi journalför inget och har självklart tystnadsplikt.

För mer information gå in på: Anhörigstöd

Kontakt

Saara Nummela

Titel: Anhörigsamordnare

Tel: 0510776741

E-post: Saara.Nummela@lidkoping.se

Cafépersonal/servicegrupp

På mötesplatsen finns ett café som bedrivs under daglig verksamhet med två arbetshandledare som vägleder en servicegrupp. Bland annat arbetar servicegruppen med att ta emot besökare, hålla ordning i lokalerna och baka. De serverar också förbeställd lunch, främst till de boende i seniorlägenheterna ovanför mötesplatsen.

Servicegruppen tar även emot fikabeställningar till olika aktiviteter, föreläsningar och möten som antingen hämtas på plats eller serveras på mötesplatsen.

Är du inte kommunanställd utan exempelvis från en förening kan du inte logga in men du kan göra din beställning via kontaktuppgifterna här nedan.

Matilda Öjersson och Hugo Thörn
Telefon: 0510-77 04 13
E-post: servicegruppbifrost@lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se