Bojplats i Lidan

Bojplats i Lidan för säsongen 2024 (11 maj till den 22 september).

Bojplatserna finns på följande platser i Lidan

På följande sida kan du se bojplatserna. Länk till annan webbplats.

Intresseanmälan för bojplats

E-tjänsten för bojplats öppnar onsdag 17 april klockan 08:00.

Din intresseanmälan för bojplats gör du i följande e-tjänst Länk till annan webbplats.. Observera att intresseanmälan inte är detsamma som en garanti att ni får just den platsen ni önskat, utan först till kvarn gäller.

Såhär fungerar e-tjänsten

Vi återkommer sedan i ett meddelande via ”Mina sidor” om vilken plats du fått.

Skulle man inte få någon av de fyra bojplatserna man önskat erbjuder vi en annan närliggande lediga bojplats istället. Om man inte är intresserad av någon annan bojplats än de fyra man önskat har man möjlighet att få sina pengar tillbaka.

Om man inte har tillgång till Bank-Id kan man besöka Lidköpings kommuns Kontaktcenter (Stadshuset) så hjälper de er att skicka in en intresseanmälan.

Anmälan är bindande. Uthyrning av bojplats i andra hand är inte tillåtet och ger Lidköpings kommun rätt att häva eller säga upp avtalet.

Hyra år 2024

505 kr inkl moms för boende inom kommunen
610 kr inkl moms för boende utom kommunen

Gästhamnar i kommunen

Gästhamnar hittar du information om här. Länk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se