Studiebesök på Skeby Gårdar

Välkommen till en öppen träff med Livsmedelsklustret. Denna gång besöker vi företaget Skeby Gårdar i Källby. Vi bjuds på en mycket intressant eftermiddag där vi får se Skeby Gårdars fina verksamhet och höra om deras framtidsplaner samt utveckling framåt. Hur är det möjligt att Skeby Gårdar inte har något avfall?
Det och mycket annat spännande kommer vi få ta del av. Det blir nätverkande och möjligheter att diskutera aktuella frågor mm, och självklart bjuder vi på fika.

Program

13.30 Välkommen
Inger Rydén, Lidköpings kommun och Madeleine Vendel, Agroväst Gröna möten, hälsar välkommen.
13.40 Skeby Gårdar
Nicklas Lundberg berättar om verksamheten och om deras sätt att tänka cirkulärt. Vi får en rundvandring på Skeby Gårdar.
15.00 Fika och diskussioner
16.00 Avslut

Datum: 29 maj

Tid: 13.30 - 16.00

Plats: Skeby gårdar, Källby

Vid frågor kontakta Inger Rydén.

Välkommen till en intressant och givande eftermiddag.

Hälsningar Inger Rydén

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: naringsliv@lidkoping.se