Sandupptagning från vecka 11

Vi gör vårfint i Lidköping och just nu pågår den årliga sandsopningen.

Viktig information

  • Passa på att sopa ut grus och sand från din gångbana innan kommunens sandupptagning startar.
  • Sopa gärna ut cirka 1 meter utanför kantstenen för att underlätta för våra maskiner att få med all sand och grus.
  • I samband med sandupptagningen kommer vissa gator och parkeringsplatser att tillfälligt stängas av för parkering. Även där datumzon gäller för gatuparkering vill vi betona vikten av att parkeringsförbud respekteras. Vid eventuella överträdelser kommer parkeringsanmärkningar att utfärdas eftersom vårt arbete försvåras av kvarstående fordon.

Tack för att du respekterar parkeringsförbuden!

Planering med reservation för väder och annat oförutsett

Informationen uppdateras löpande om när vi kommer till just ditt område.

Vecka 21-22

Under vecka 21 börjar vi städa Råda, fortsätter med Tofta och går sedan vidare mot Sjölunda. Avslutningsvis städar vi en del parkeringar som är kvar.

Vecka 20

Planen är att städa klart på Majåker, städa Vinninga under tisdagen och påbörja städning i Råda under vecka 20.

Vecka 19

Under vecka 19 planerar vi att städa Ljunghed - Majåker

Vecka 18

I början på veckan städar vi klart området Gamla staden – Lidåker.
Vi startar även städningen i Filsbäck. Torsdag planerar vi att städa Järpås och Gillstad.

Vecka 16-17

Under vecka 16 har vi startat vårstädning i Gamla staden centrum och ut mot Vänersvik. Början på vecka 17 städar vi klart området Vänersvik där Skaragatan möter Wennerbergsvägen. Efter det börjar vi med Gamla staden söder om Wennerbergsvägen och går mot Lidåker och Margretelund.

Vecka 15-16

Vi har nu återupptagit arbetet med att städa Nya staden centrala delar och fortsätter sen mot Ågårdsområdet. Efter det går vi vidare mot Lilleskog – Dalängen – Stubbehagen, efter detta är planen att fortsätta med Gamla staden centrala delar.

Vecka 14 - 15

Vecka 14 städas stadskärnan, stadsträdgården och ut mot Ågårdsområdet. Vi hoppas också kunna starta städningen i området Lilleskog – Dalängen – Stubbehagen och eventuellt hinna klart där, om inte, så kör vi klart det vecka 15.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: service@lidkoping.se