Livsmedelkluster 29 nov

Vi bjuder in till träff med Livsmedelsklustret och ses på Bahnhof i Lidköping. Denna gång lägger vi fokus på nya affärsmöjligheter för livsmedelsbranschen.

Föredrag och nätverkande

Vi kommer att få lyssna till Ingi Jonasson, ny VD hos Science Park Skövde, som ger en mycket inspirerande och intressant föreläsning kring restprodukter, ”Zero Waste” hur kan det skapa nya lönsamma affärer för livsmedelsbranschen?

Vid senaste träffen pratade vi om behovet att lyfta livsmedelsbranschen i avseende att visa vilka yrken man kan ha på ett livsmedelsföretag. Vi kommer att prata vidare om det under punkten Kompetens och utbildningsfrågor.

OBS ändrat datum!

NÄR:  Onsdag 29 november kl. 13.00 – 16.30 

Plats: Bahnhof, Sockerbruksgatan 1, Lidköping

Anmäl dig längst ner på sidan.

Arrangemanget är kostnadsfritt

PROGRAM

13.00 Välkommen

13.10 Zero Waste – hur kan det skapa nya lönsamma affärer för livsmedelsbranschen?

  • Ingi Jonasson, VD Science Park Skövde ger sin bild över Skaraborgs framtid och de nya affärsmöjligheter han ser för Skaraborg och för livsmedelsbranschen i synnerhet. Ingi kommer också att berätta om specifika, konkreta fall från hur man av restprodukter från livsmedelsindustrin på Island, utvecklat nya produkter som blivit till enormt lönsamma affärer. En mycket tänkvärd och intressant föreläsning som ger inspiration att arbeta mot nya möjligheter.

14.30 Kaffepaus

14.45 Nätverkande och dialog i grupper

  • Tankar och idéer från föreläsningen? Hur kan vi samarbeta framåt för nya innovationer och möjligheter?

15.45 Kompetens och utbildningsfrågor

  • Vi fångar upp frågor och behov kring utbildningar mm - Campus
  • Framtidsmässan planeras att arrangeras i Lidköping 22 mars                       

16.30 Avslut

 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: naringsliv@lidkoping.se