Livsmedelskluster 6 mars

Välkommen till en träff med Livsmedelsklustret!

Denna gång ses vi på ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde. Vi vågar utlova en mycket spännande eftermiddag där vi får en presentation om ASSAR Arena samt en rundvandring i verksamheten där vi får ta del av den tekniska utvecklingen i form av olika robotar, testutrustningar etc. Vi kommer också att få en visning av Material ConneXion som är ett materialbibliotek med tusentals innovativa material.

Material ConneXion använder materialkunskap för att hjälpa företag, organisationer och skolor för att skapa inspiration och information som leder till innovation, vare sig det gäller produktidéer, uppslag till cirkulära affärsmodeller eller nya materialval. Med bred och djup materialkunskap i kombination med upparbetade globala nätverk identifieras dagens materiallösningar och morgondagens möjligheter förutspås.

Program

NÄR: Onsdag 6 mars kl. 12.00 – 16.30

Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde

Adress: Kavelbrovägen 2B, 541 36 SKÖVDE, se adress och karta på Assars hemsida Länk till annan webbplats.

Vi startar med gemensam lunch

Arrangemanget är kostnadsfritt

12.00 Lunch

Vi startar med lunch i ASSARs Café Kretsloppet. I anmälan anger du om du har särskilda kostpreferenser.

13.00 Välkommen

Inger Rydén och Madeleine Vedel hälsar välkomna.

13.10 Presentation ASSAR Industrial Innovation Arena

Anna Bruce, IDC West Sweden AB, presenterar ASSAR Arenan och de projekt som bedrivs där. Vi går en rundvandring i verksamheten och får se det senaste inom teknisk utveckling såsom olika testutrustningar, robotar mm.

14.30 Kaffepaus

14.45 Workshop med Material ConneXion

Anna Bruce och Victoria Korth, arbetar som Industriutvecklare med fokus Cirkularitet och Innovation hos IDC West Sweden. De kommer att genomföra en workshop för oss med fokus kring nytänkande i livsmedelsbranschen.

15.45 Nätverksdel i små grupper

Vi fångar upp reflektioner från dagen samt vilka möjligheter vi kanske redan nu ser. Har du någon specifik fråga/utmaning som du vill lyfta på denna eller kommande träffar, tveka inte att skicka den till oss.

16.30 Avslut

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: naringsliv@lidkoping.se