Livsmedelskluster möte 3

Vi har flyttat vår kommande träff i livsmedelsklustret två veckor framåt, till den 13 september, kl 13.00-16.30. Vi träffas hos Fazer Kvarn i Lidköping, som har bjudit in oss att se och höra om deras verksamhet, utmaningar och möjligheter.

Vid vår träff i Maj framkom stort behov av processoperatörsutbildning hos flera företag. Dessa behov tas nu om hand av Campus Västra Skaraborg som kommer att bjuda in er till ett separat möte kring denna utbildning.

Kompetensfrågorna är ständigt aktuella, och representanter från Campus Västra Skaraborg kommer att delta på våra träffar framöver.

Denna gång lyfter vi frågan ”Hur kan klimatförändringar bli möjligheter för livsmedelsbranschen?” Vi kommer att ta oss tid till dialog i små grupper kring frågan.

NÄR: Onsdag 13 september kl. 13.00 – 16.30 (OBS ny tid!)

Plats: Fazer Kvarn, Kartåsgatan 5 A, Lidköping

Arrangemanget är kostnadsfritt

PROGRAM

13.00 Välkommen

13.15 Presentation Fazer

Andreas Lundgren, platschef och Björn Gustafsson, kvarnmästare berättar om företaget. Vi får också lyssna till kvalitetschef Maria Hällgren om hur de arbetar med sina miljömål samt hur de säkerställer att de nås.

14.30 Kaffepaus

14.45 rundvandring

15.30 Nätverkande och dialog i grupper

Klimatförändringar - utmaningar och möjligheter för livsmedelsbranschen.

16.30 Avslut

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: naringsliv@lidkoping.se