Livsmedelskluster möte 3
Vi har flyttat vår kommande träff i livsmedelsklustret två veckor framåt, till den 13 september, kl 13.00-16.30. Vi träffas hos Fazer Kvarn i Lidköping, som har bjudit in oss att se och höra om deras verksamhet, utmaningar och möjligheter.
Vid vår träff i Maj framkom stort behov av processoperatörsutbildning hos flera företag. Dessa behov tas nu om hand av Campus Västra Skaraborg som kommer att bjuda in er till ett separat möte kring denna utbildning.
Kompetensfrågorna är ständigt aktuella, och representanter från Campus Västra Skaraborg kommer att delta på våra träffar framöver.
Denna gång lyfter vi frågan ”Hur kan klimatförändringar bli möjligheter för livsmedelsbranschen?” Vi kommer att ta oss tid till dialog i små grupper kring frågan.
NÄR: Onsdag 13 september kl. 13.00 – 16.30 (OBS ny tid!)
Plats: Fazer Kvarn, Kartåsgatan 5 A, Lidköping
Arrangemanget är kostnadsfritt
PROGRAM
13.00 Välkommen
13.15 Presentation Fazer
Andreas Lundgren, platschef och Björn Gustafsson, kvarnmästare berättar om företaget. Vi får också lyssna till kvalitetschef Maria Hällgren om hur de arbetar med sina miljömål samt hur de säkerställer att de nås.
14.30 Kaffepaus
14.45 rundvandring
15.30 Nätverkande och dialog i grupper
Klimatförändringar - utmaningar och möjligheter för livsmedelsbranschen.
16.30 Avslut
Publicerad:
Senast uppdaterad:
Sidansvarig: naringsliv@lidkoping.se