Din sökning integration gav 3 träffar

 • Integration

  Integration Genom historien har människor ibland behövt förflytta sig till nya platser för att söka bättre livsförutsättningar. Tyvärr är det många människor som på grund av krig eller konflikter

  Lidköpings kommun / Omsorg och stöd / Integration

 • Modersmålsundervisning

  Modersmålsundervisning Här hittar du information om förberedelseklass, svenska som andraspråk och modersmål som vänder sig till flerspråkiga barn och elever. Förberedelseklass Är du nyinflyttad till Sverige och har barn i åldern 7-16 år? Då är ditt

  Lidköpings kommun / Barn och utbildning / Modersmålsundervisning

 • Arbetsmarknadsenheten

  Arbetsmarknadsenheten Vi finns till för de som befinner sig långt ifrån arbetsmarknaden, är arbetssökande och/eller ny i Sverige och i behov av att utveckla svenska språket. V¨åra coacher kartlägger situationen, upprättar en individuell handlingsplan

  Lidköpings kommun / Företag, näringsliv och exploatering / Arbetsmarknadsenheten

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: webb@lidkoping.se