Fältsekreterare

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Vi fältsekreterare ”fältarna” är till för att stötta och hjälpa ungdomar som behöver det, för vi vet att alla har det tufft i livet ibland och vi vet också att det kan vara svårt att veta var man kan vända sig om man vill ha hjälp. Till oss får man vända sig med vad som helst, stort eller smått, och vi lovar att hjälpa till. Kan vi inte hjälpa till så vet vi garanterat vem som kan det! 

Var kan jag träffa fältsekreterarna?

Vi har kontor på Sockerbrukets tredje våning (bredvid Sockerbrukets ungdomsverksamhet) och hit är du alltid välkommen att hälsa på. Du kan också träffa oss i skolan (högstadieskolor och De la Gardiegymnasiet), på fritidsgårdar och ute på stan. Det går alltid bra att gå fram till oss, heja eller prata lite.

Tystnadsplikt

Vi har självklart tystnadsplikt, det vill säga, allting du berättar för oss stannar hos oss, men som alla andra som arbetar med barn och ungdomar, har vi skyldighet, enligt lagen , att gå vidare om vi får se och höra att du eller någon annan far illa.

Behöver du hjälp att komma i kontakt med oss kan du fråga din skolkurator, lärare eller annan personal på din skola eller vända sig direkt till oss!

Kontaktuppgifter

Nils Thyselius 0510 – 77 08 98, Kim Lugner 0510 – 77 10 47,  Mikael Tidström 0510 – 77 08 83

 

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan

Karta

Visa större karta