Nyhetsarkiv Barn och utbildning

Här hittar du äldre nyheter inom Barn och utbildning.

• Årets UF-Företag - Shear Joy UF

Tisdagen 11 maj så lyckades UF-företaget Shear Joy UF från Teknikprogrammet på De la Gardiegymnasiet med att vinna SM i Ung Företagsamhet i den tyngsta kategorin ”Årets UF-Företag”.
  • Närundervisning kommunala högstadieskolor

Från och med måndag 19 april övergår Lidköping kommuns högstadieskolor till närundervisning.
  • Student 2021

Många elever och anhöriga frågar om genomförandet av studenten vid De la Gardiegymnasiet 2021.
  • Lunchlådor för distansstuderande vecka 8-12

Nu finns möjligheten att beställa lunchlådor. Erbjudandet gäller endast elever inskrivna på De la Gardiegymnasiet.
  • Skräpplockardagarna

Att hålla Lidköping rent och fint är viktigt av många anledningar, inte minst för syns skull. Nedskräpning är ett problem som sträcker sig längre än fimpen, plastpåsen eller glasflaskan som har slängts på marken och det är viktigt att vi tillsammans arbetar förebyggande med detta.

Nyheter sorterade på år och månad

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: