Nyhetsarkiv Barn och utbildning

Här hittar du äldre nyheter inom Barn och utbildning.

 • Alla barn ska känna sig välkomna i Lidköping!

  Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i förskola eller skola och tillsammans med vår personal kan vara med och ge den trygghet som förskola och skola kan ge när annat i livet känns osäkert. Kanske är du en pensionerad lärare eller förskollärare som kan tänka dig att återuppta arbetet under en period eller så har du arbetat med barn och unga på ett annat sätt.
 • Vklass ersätter Tango – ny upphandling klar i Lidköpings kommun

  Har du barn och ungdomar i åldern 1-16 år så känner du säkert till kommunens lärplattform Tango. Nu har kommunen upphandlat ny lärplattform, den nya plattformen heter Vklass och kommer i augusti 2022 att ersätta Tango/Pingpong.
 • Hjälp oss tillfälligt minska trycket inom barnomsorgen - på grund av sjukfrånvaro

  Informationen om att vi på grund av rådande sjukfrånvaro inte kan ta emot barn vars vårdnadshavare är arbetslösa eller föräldralediga med annat barn, ska ses som en vädjan.
 • Vägvisaren stöttar nyanlända genom studier till arbetslivet

  Det startade som ett utvecklingsarbete utifrån en satsning av Skolverket. Idag är Vägvisaren en permanent del av utbildning och arbetsmarknadsförvaltningen i Lidköpings kommun. Här får nyanlända elever hjälp att hitta rätt genom hela utbildningskedjan. Från gymnasiets introduktionsprogram (IM) hela vägen till vuxenutbildningen.
 • Öppna förskolan öppnar upp 18/10, med uteaktiviteter!

  För er som vill hänga med så ses vi måndagar i Stadsträdgården vid öppna förskolans entré klockan 9.30-11.30.För barn 0-5 år.
 • Årets UF-Företag - Shear Joy UF

  Tisdagen 11 maj så lyckades UF-företaget Shear Joy UF från Teknikprogrammet på De la Gardiegymnasiet med att vinna SM i Ung Företagsamhet i den tyngsta kategorin ”Årets UF-Företag”.

Nyheter sorterade på år och månad

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: