Nyhetsarkiv bygga, bo och miljö

Här hittar du äldre nyheter inom bygga, bo och miljö.


 • Dispens för majbrasa

  Enligt det nya avfallsdirektivet från EU, som trädde i kraft den 1 januari 2024, måste du nu söka dispens från kommunen om du planerar att arrangera e...

 • Förbättringar inför säsongen - tydligare zonregler och hybridparkering

  Våren är här och med den kommer elsparkcyklarna tillbaka. Tjänsten lanserades våren 2023 och vi kan se att elsparkcyklarna används för kortare resor. ...

 • Sandupptagning startar vecka 11

  Vintern har äntligen släppt sitt grepp om Lidköping, därför börjar vi nu den årliga sandsopningen.

 • Sjuka björkar ersätts med pelarek på Rudenschöldskolan

  Arbetet med ny skolbyggnad på Rudenschöldskolan fortsätter och nu är det dags för markarbete vid personalparkeringen på skolans västra sida. Där ska m...

 • Stadsutvecklingsplanen antagen i kommunfullmäktige

  I går kväll beslutade kommunfullmäktige att anta Stadsutvecklingsplanen – en fördjupad översiktsplan för staden Lidköping! Du kan se planen här: www.l... Länk till annan webbplats.

Nyheter sorterade på år och månad

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: samhalle@lidkoping.se