Knappar

Beskrivning

Knapp
  1. Placera dig där du vill att knappen ska vara
  2. Gå upp till moduler och välj övrigt och välj knapp
  3. Skriv in vilken text du vill att det står i knappen under fältet "knapptext"
  4. Välj vart den ska länkas. Som standard väljer man att länka inom webbplatsen. Men det går att länka externt, fil, mail m.m om man väljer att klicka på "Länktyp: intern sida".
  5. Knapptyp ska vara "Default"
  6. Knappstorlek finns att välja på "Default" som är en mediumknapp samt small eller large. Men som standard ska det vara "Default".
  7. Det går också att välja öppna i nytt fönster/flik under inställning länkmål på bilden nedan. Men som regel ska det alltid öppna i samma fönster.
  8. Valet "Ankare" gör att det går att länka till en rubrik på samma sida. Men vi har tagit fram en modul för långa sidor som vi hänvisar till.

Extra inställningar

Inställningar knapp

Videodemo

Exempel

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: