Frågor företagsbesöksdagen

Den 1 februari genomfördes andra upplagan av Lidköpings Företagsbesöksdag, där Lidköpings kommun ger sig ut på 100 företagsbesök under en och samma dag.

Frågor

Under besöken inkom en del frågor. Här är en sammanställning av de vanligaste.

Företag som vill bygga ut och vill få information om detaljplaner samt eventuella utbyggnadsmöjligheter kan hitta den informationen på kommunens hemsida: Är du exploatör? - Lidköpings kommun (lidkoping.se) Länk till annan webbplats. där kan man även i ett tidigt skede boka ett möte för en strategisk byggdialog. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta kommunens företagslots. Företagslots - Lidköpings kommun (lidkoping.se) Länk till annan webbplats.

På Lidköpings kommuns webbplats finns det ett företagsregister med en förteckning över alla företag och organisationer i Lidköping. Man kan söka på namn, bransch eller antal anställda. Vi hämtar uppgifterna från UC Selekt. Uppgifterna uppdateras automatiskt månadsvis. Lidköpings kommun uppdaterar inte några uppgifter utan det kommer från Bolagsverket.

Det är mycket som händer i Lidköping! På Läckö-Kinnekulles evenemangskalender kan ni följa vad som är på gång. Ni hittar den här: https://www.vastsverige.com/lackokinnekulle/evenemang/ Länk till annan webbplats.

Följ även kommunens nyhetsbrev, för att hålla dig uppdaterad om nätverksträffar, evenemang och annan information. Nyhetsbrev från Näringsliv - Lidköpings kommun (lidkoping.se) Länk till annan webbplats.

Datumparkering innebär att parkeringsförbud gäller utmed gatan enligt specifika datum, se beskrivning nedan. Detta för att förbättra framkomligheten i samband med snöröjning, sopning och ogräsbekämpning. Jämna husnummer innebär parkeringsförbud jämna datum.

Ojämna husnummer innebär parkeringsförbud ojämna datum.

Datumparkering gäller enbart vardagar klockan 00:00-12:00 året runt. Följ länk för mer information och karta.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: naringsliv@lidkoping.se