Välkommen på samhällsbyggnadsfrukost

Välkommen till vårens samhällsbyggnadsfrukost som denna gång har fokus på utvecklingen av Skaraborg, hur det påverkar oss och hur vi kan bidra i Lidköping.

Senaste nytt

Det bjuds bland annat på senaste nytt från Business Region Skaraborg samt diskussioner om vad det innebär för Lidköping och hur var och en kan bidra till utvecklingen av Skaraborg. Dessutom berättar vi om några aktualiteter inom samhällsbyggnadsområdet.

När? Den 3 mars kl. 08.00- 09.00 (frukost från 07.30).
Var?
Restaurang 1934, Sparbanken Lidköping Arena, Mellbygatan 54.

Digitalt: Deltar du hellre digitalt? Inga problem, länk skickas ut dagen innan mötet.

Anmälan: anmäl dig via denna länk Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen

Hälsningar Urban Olsson, chef Sektor samhälle Lidköpings kommun

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: naringsliv@lidkoping.se