Ny webbplats beskriver livet i Skaraborg

Mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern, ligger ett landskap med täta skogar, öppna slätter och ståtliga platåberg. Här finns lugnet, pulsen, jobben, fritiden och platsen för allt du älskar. Nu lanseras en ny webbplats som berättar allt om Skaraborg.

Livet i Skaraborg

Livet i Skaraborg. Livet helt enkelt. Det är så vi vill beskriva platsen som utgörs av Skaraborgs 15 kommuner. På den nya webbplatsen livetiskaraborg.se kan du läsa mer om hur det är att bo, jobba och spendera sin fritid i Skaraborg. Dessutom presenterar sig samtliga kommuner. Den som är nyfiken på att veta ännu mer har möjlighet att kontakta våra inflyttarguider som ger personligt stöd inför en flytt till Skaraborg.

Målet med webbplatsen är att fler ska välja att leva sitt liv i Skaraborg. I Skaraborg finns ett gemensamt mål om att öka till 300 000 invånare. För att nå dit måste fler personer upptäcka vilken underbar plats Skaraborg är.

Webbplatsen är framtagen av Skaraborgs kommunalförbund, på uppdrag av Skaraborgs kommuner, med stöd av Västra Götalandsregionen och Sparbanksstiftelsen Skaraborg

Välkommen till städerna, skogarna, sjöarna och människorna - Välkommen till Skaraborg!

www.livetiskaraborg.se Länk till annan webbplats.

Kontaktperson

Richard Dyvelås, projektledare
E-post: richard.dyvelas@skaraborg.se
Tel: 0767-21 03 88

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: naringsliv@lidkoping.se