Stor uppslutning idag när Artificiell Intelligens (AI) stod på agendan.

Område Näringsliv i samverkan med Science Park Skövde hade bjudit in till en frukostföreläsning om AI och hur den håller på att förändra världen.

Frukostmöte på Bahnhof i Lidköping

Nya satsningar

Marcus Frantzén, förändringscoach inom Artificiell Intelligens hos AI Sweden, presenterade grundläggande begrepp och berättade om satsningar som görs för att hjälpa små och medelstora företag i Skaraborg att starta sin AI-resa.

My Johansson Dufva, VD på Rörstrands Museum deltog och berättade om varför och hur de startat sitt AI-projekt för att kunna identifiera porslin. My hade med sig olika sorters porslin och publiken fick själva testa hur det går till. Det blev en inspirerande och givande förmiddag, som skapade nya tankar och idéer.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: naringsliv@lidkoping.se