Kartåsens handels- och verksamhetsområde

Kommunen arbetar tillsammans med Trafikverket för att komma fram med lösningar för av och påfarter till det nya verksamhetsområdet vid Kartåsen från väg 44/49. Nu finns ett avtal framme för detaljprojektering och produktion av dessa avfarter. Arbetet förväntas kunna genomföras med start 2024 och vara klart senast 2026. Avtalet hanteras nu politiskt i kommunen och beräknas kunna skrivas på efter kommunfullmäktiges möte den 19 juni.

Gång- och cykellänk längs med Traversgatan

En ny gång- och cykellänk kommer byggas längs med Traversgatan. Sträckan som berörs är från den nya cykelvägen vid Biltema fram till Toveks Lastbilar. Arbetet kommer att starta upp under juni och är en del i arbetet med att knyta ihop cykelstråken i området. Se sträckningen av cykelvägen på bifogad kartbild.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: naringsliv@lidkoping.se