Anmälan till fokusgrupp unga

Kollage av Lidköpingsbilder. Vad är Lidköping för dig?

Din åsikt är viktig! Är Lidköping en bandystad, fikastad, porslinsstad eller motorstad... vad tycker du?

Nu är vi igång med arbetet kring platsvarumärket Lidköping och söker dig som är 16-25 år som vill vara med i en fokusgrupp på Zoom för att ge din syn av framtidens Lidköping. I fokusgruppen möts cirka 10 ungdomar i åldrarna 16-25 år och en fokusgruppsledare ställer frågor som diskuteras i gruppen. Svaren kommer att användas i det fortsatta arbetet med att ta fram platsvarumärket Lidköping. Målet är att stärka bilden av Lidköping för att fler ska vilja bo, besöka och investera på platsen.

Det vore roligt om du vill delta!

Vi skickar ut Zoomlänk och mer info. efter anmälan. Som tack för hjälpen kommer du att få ett presentkort, värt 150 kr, från Shopping Lidköping.

Tid: 22 maj kl. 17.30-19.00
Plats: Zoommöte

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kommunstyrelsensverksamheter@lidkoping.se