Social- och miljömässig hållbarhet ger FA-fyndet årets pris i tillgänglighet och bemötande

Bild från prisutdelningen.

Priset mottogs av FA-fyndets lageransvarig Sören Fjällström och verksamhetsansvarig Sture Alteryd. Pär Johnson, kommunstyrelsen 1:e vice ordförande och ordförande i funktionshinderrådet, samt Berit Jildenhed, samarbetskommitténs ordförande och 1:e vice ordförande i funktionshinderrådet delade ut priset.

Funktionshinderrådet delar årligen ut tillgänglighets- och bemötandepris för att uppmärksamma ett företag som har ett bra bemötande, visar respekt för allas olika behov och som har ansträngt sig för att utforma sina lokaler så att de är tillgängliga för alla. Priset är en hedersutmärkelse och en del i att förbättra tillgänglighet samt att skapa en mer välkomnande och hållbar kommun.

Priset delades i år ut till FA-fyndet som genom sin verksamhet visar prov på både social och miljömässig hållbarhet som second-handaffär. FA-fyndet har cirka 80 volontärer, praktikanter och deltagare från daglig verksamhet och samhällstjänst som får en meningsfull och individanpassad sysselsättning.

Vi är väldigt glada att ge utmärkelsen till FA-fyndet som förutom att ha en god tillgänglighet och gott bemötande också präglas av miljötänk och socialt ansvar, säger Berit Jildenhed, samarbetskommitténs ordförande och 1:e vice ordförande i funktionshinderrådet.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se