Nyhetsarkiv Bifrost

Här hittar du äldre nyheter från mötesplats Bifrost.


 • Föräldrautbildningar i mars
  Vårens föräldrautbildningar är här och de riktar sig till dig som är förälder med barn i åldrarna 0 – 12 år. Två kurser, Trygghetscirkelns föräldraskap och föräldrakursen ABC, hjälper dig att utveckla...

 • Grattis Lidköping – vi rankas nu som tvåa i Sverige gällande kvinnofrid
  Lidköpings kommun har fått ett mycket fint resultat i Kvinnofridsbarometern 2024, en undersökning som mäter kommunernas arbete mot mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer. Lidköping hamnar på...

 • Samtalsgrupp för vuxensyskon
  Är du syskon till någon med långvarig sjukdom eller funktionsnedsättning och vill dela dina erfarenheter och frågor med någon? Varmt välkommen att delta i en kostnadsfri samtalsgrupp.

 • Problematisk skolfrånvaro
  Samtalsgrupp för dig som har barn med problematisk skolfrånvaro. Vi samtalar utifrån de utmaningar ni står inför och utbyter tankar och erfarenheter som kan föra er framåt.

 • Samtalsgrupp för funkisföräldrar
  Här får du som har barn under 18 år med intellektuell funktionsnedsättning möjlighet att träffa andra anhöriga och samtala kring anhörigskapets glädje och utmaningar.

 • Nytt valfrihetssystem införs för daglig verksamhet 
  Lidköpings kommun kommer att införa en LOV-modell (Lagen om valfrihetssystem) för daglig verksamhet. Det innebär att privata utförare kommer att kunna ansöka om att ansluta sig till modellen och erbju...

 • Social- och miljömässig hållbarhet ger FA-fyndet årets pris i tillgänglighet och bemötande
  Funktionshinderrådet delar årligen ut tillgänglighets- och bemötandepris för att uppmärksamma ett företag som har ett bra bemötande, visar respekt för allas olika behov och som har ansträngt sig för a...

 • 70 unga testade vårdjobb
  Under höstlovet har ungefär 70 elever från årskurs åtta fått prova på att jobba inom Sektor social välfärd. Eleverna har under två dagar följt en undersköterska eller en stödassistent i deras dagliga ...

 • Hjälp en medmänniska
  Genom kommunens verksamheter kan just du hjälpa en medmänniska på flera olika sätt - vi är alltid i behov av nya kontaktpersoner, familjehem och gode män till exempel.

 • Stor satsning på hälsa för seniorerna i Lidköping
  SeniorCenter och mötesplatserna för äldre har ett varierande program där träning och fysisk aktivitet av olika slag alltid har varit en viktig del. Nu satsar Lidköpings kommun ännu mer på att ge äldre...

Nyheter sorterade på år och månad

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se