Föräldrautbildningar i mars

Vårens föräldrautbildningar är här och de riktar sig till dig som är förälder med barn i åldrarna 0 – 12 år. Två kurser, Trygghetscirkelns föräldraskap och föräldrakursen ABC, hjälper dig att utveckla ditt föräldraskap och stärka din relation med ditt barn.

Trygghetscirkelns föräldraskap

Kursen är för dig som är förälder till barn i åldrarna 0 – 6 år. Den bygger på kunskap om hur barn får en trygg anknytning. Hur du som förälder kan hjälpa ditt barn att känna sig trygg, hantera känslor och utveckla en sund självkänsla.

Plats: Lidbeckska huset

Tid: Måndagar klockan 17:00-18:30

Datum: 8 april - 27 maj (8 gånger)

Anmälan (senast 28 mars): Sara Sjömark, 0510-77 04 18 sara.sjomark@lidkoping.se Erika Burén, 0510-77 18 77 erika.buren@lidkoping.se

Föräldrakursen ABC

Kursen är riktad till dig som är förälder med barn i åldrarna 3 – 12 år. Den ger dig som förälder redskap till att förebygga och minimera konflikter med ditt barn. Kursen fokuserar på att öka den positiva samvaron och stärka relationen mellan dig som förälder och ditt barn.

Denna föräldrakurs påminner om Komet, men är en mer komprimerad variant.

Plats: Inte bestämd än

Tid: Varannan måndag klockan 16 - 18

Datum: Startar 25 mars (4 gånger)

Anmälan: Frida Svensson, 0510-770462 Frida.svensson3@lidkoping.se Pernilla Nissmo, 0510-770806 Pernilla.nissmo@lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se