Glada kören

Varmt välkomna till körsång på mötesplats Bifrost – Glada kören

En kör för alla åldrar och funktionsvariationer oavsett om du aldrig sjungit tidigare eller har god vana av körsång är du hjärtligt välkommen. Tillsammans har vi en härlig stund med glädje och sång i ledning av körledare Christian Frick. Välkomna!

Start datum: Vecka 13, onsdag 27 mars

5 tillfällen i rad. Vecka 13,14,15,16,17 - Onsdagar

Tid: Klockan 16:30-17:30

(Cafèet är öppet som vanligt till 16:30 så kom lite innan om du vill fika först)

Kostnad: Gratis

Anmälan: Anmälan krävs för deltagande, du anmäler dig via länken eller telefon. Du anmäler dig för 1 gång för samtliga tillfällen osvsett om du kan komma alla tillfällen.

Ålder: Alla åldrar

Plats: Mötesplats Bifrost Torggatan 1

Max antal deltagare: Inget maxantal

Är aktiviteten anpassad för deltagare med funktionsvariation - JA = Kören är riktad till dig med funktionsvariation. Behöver du stödpersonal skall denna person följa med på aktiviteten.

Anmälan och Kontakt: Jimmy Hansen kultur och fritidssamordnare I anmälan behövs För & efternamn personnummer, telefon nummer samt om du ska ha med dig stödperson Telefon: 0510 77 02 01 E post jimmy.hansen@lidkoping.se

Du kan även anmäla dig till Yasmin Telefon: 073 3526710 eller

E post yasmin.a-lindberg@sv.se

Arrangörer: Lidköpings kommun i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se