Enkelfys på Friskis&Svettis

Varmt välkomna till ny träningsform på friskis&svettis - enkelfys!

I höst startar vi upp Enkelfys på Friskis&Svettis Lidköping. Det blir träning för hela kroppen med enkla rörelser och en stor portion glädje. Vår träning är prestigelös och alla tränar alltid utifrån sina förutsättningar och dagsform. Att komma till Friskis ska vara utvecklande och roligt.

Eventuella assistenter uppmanas vara med på passet, de kan också hjälpa till att skapa en säkerhet och trygghet vid användning av redskap. Assistenter och ledsagare tränar alltid kostnadsfritt vid dessa tillfällen.

Enkelgympa leds av ledare med stort engagemang för målgruppen och med förmåga att skapa trygghet, gemenskap och glädje. Om du har assistent eller anhörig som är en förutsättning för din träning är hen välkommen att följa med in kostnadsfritt.

Ledare: Maria Wilhelmsson

Startdatum: Torsdag 7 september

Antal tillfällen: 16

Tid: 17.00

Ålder: Från 8 år och uppåt

Anmälan: Telefon: 0510-23710, mail: medlemsservice@lidkoping.friskissvettis.se eller direkt över disk på Friskis

Minimum antal är 8 personer anmälda för att aktiviteten ska bli av.

OBS: Har du behov av stödperson skall denna personen vara med under hela aktivitetens gång.

Kostnader: Terminskort 500 kr + medlemskap 150 kr

(medlemskapet gäller per kalenderår, 1 januari-31 december)

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

 

Sidansvarig: