Vårvandring med Friluftsfrämjandet

Vi utgår från Bastöna hembygdsgård, en grånad gammelgård i originalskick från 1860. Här är porten till Rösjö mosse, Skaraborgs största myrmark. Det finns möjlighet att välja olika långa sträckor denna dag. Vandringsleden är tillgänglighetsanpassad med spångar, utkikstorn, rastplatser och
toaletter. På den kortare sträckan finns det möjlighet att vända och gå tillbaka när detkänns lagom. Den längre turen är en rundslinga på 5-6 km. Efter vandringen blir det lunch lagad på pla

Datum: 8 Juni

Plats: Rösjö mosse i Vara kommun

Samling och avresa utanför Mötesplats Bifrost klockan 09.00 Hemma ca 14.00

Anmälan startar 17 maj och sista anmälan 24 maj (8 platser i minibuss erbjuds): Du anmäler dig till Jimmy (Kultur fritidssamordnare) telefon nummer 0510770201 för att boka plats i minibussen och mat. Du måste uppge ditt för -efternamn och telefonnummer. Maten som bjuds på kanske inte passar för alla, så om du behöver specialkost får du ta med dig egen mat.

Viktigt att ta med: Packa ner sittunderlag, dricka, bestick och något att äta ur. Ta rejäla skor/stövlar/ kängor och ombyte för det kan vara blött, särskilt om man råkar trampa utanför spången. Ett extra lager att ta på när vi sitter still brukar också vara skönt.

Tillgänglighet: Vandringsleden ska vara tillgänglighetsanpassad till höggrad men viktigt att veta de fortfarande kan finnas några utmaningar påvägen.

Samarbete med friluftsfrämjandet Lidköping

Övrig information för dig inom barn och ungdomsgrupper se nedanstående

Inför varje termin läggs barn- och ungdomsgruppernas program ut på hemsidan.

https://www.friluftsframjandet.se/regioner/vast/lokalavdelningar/lidkoping/ Länk till annan webbplats.

Vi har kö till verksamheten så vill man anmäla intresse för att delta så gör man det till mig på min mail. karenmarie.fflidk@gmail.com

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se